УИКЕНД В ПРАГА с полет от Варна

Дестинация: Прага, Чехия
Дата на отпътуване: 27.09.2018, 04.10.2018, 11.10.2018, 18.10.2018
Времетраене: 4 дни / 3 нощувки
Вид транспорт: Самолет
цена от: 653.25 лв.
  • Програма
ден първи
Полет до Прага с прехвърляне и кратък стоп на Летище София, Терминал 2. На летище Прага в зала "Пристигащи" ви очаква представител на фирмата-партньор с табела ASTRAL Holidays, за да ви насочи към трансфера до избрания хотел. След кратко пътуване следва настаняване в хотела. Свободно време за разглеждане на очарователната Чешка столица.
Нощувка.

ден втори
Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии. /виж екскурзии/
След закуска ви препоръчваме организирана екскурзия "Гранд тур на Прага", за която ще бъдете взети от хотела. Екскурзоводът ще ви запознае с най-интересните забележителности и подробен разказ за града и историята му.
Следобед може да се възползвате от "Круиз по река Вълтава".
Корабът е климатизиран и на борда се провежда беседа /на английски език, руски език/. С този речен круиз пред вас ще се разкрие невероятна гледка към: Пражкия замък, Катедралата Св.Вит, Петринската кула, Карловия мост , Националния театър. Кафе и десерт ще бъдат поднесени като комплимент по време на плаването.

ден трети
Свободно време или възможност за допълнителна целодневна екскурзия до "Карлови вари" с екскурзовод, богата програма и обяд в местен ресторант. /виж екскурзии/
Най-известният чешки СПА курорт е задължителна дестинация за вашето пътешествие. Карлови вари е вдъхновил композитори и поети, любимо място за отдих на безброй богати и известни личности през вековете. Градът на Колонадите ще ви предложи неповторимо изживяване с красивата си архитектура, църкви и исторически сгради. Програмата включва и дегустация на билковия ликьор „Бехеровка”.


ден четвърти

Освобождаване на стаите до 12ч. Предстои ви организиран трансфер до летището за полет до Варна, през София. Завръщане в България.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТA!

Всички екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България!

* Поредността на провеждане на екскурзиите подлежи на промени.

Цената включва:
* Самолетен билет с редовен полет Варна – Прага – Варна на Bulgaria Air с включени летищни такси - 132 евро на възрастен/дете.
* Настаняване за 3 нощувки в избрания от вас хотел
* Трансфер: летище - хотел - летище.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.


Цената не включва:
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 3.40 евро за 4 дни.

Задължително се заплаща:

* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 3.40 евро за 4 дни.

Изберете хотели за резервация по програмата


Оферта № П891

АбонаментЕкскурзии