Ваучер подарък

Идеята е наша, изборът е Ваш.

Може би не знаете или просто се колебаете какъв подарък да изберете за своите близки, приятели, познати или бизнес партньори?!

Подарък за всякакъв повод, а защо не и без повод, било то само да покажете на някой, колко специален и значим е той за Вас.

Перфектният подарък и в случаите, когато нямате време за избор ...

РЕД ТУРС Ви предлага най-оригиналното и рационално решение - ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

ПОДАРЕТЕ СВЕТА НА ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ХОРА!

  
 

Всеки ваучер за подарък има точно определена стойност в лв по Ваш избор и дава право на притежателя му да получи избрана от него туристическа услуга - екскурзия, почивка, круиз, хотелско настаняване в България или чужбина.

Ваучерът за подарък е валиден за период до 1 година от датата на закупуването му.

Ваучерът за подарък може да бъде използван за всички продукти, които предлага Туристическа Агенция РЕД ТУРС, съответстващи на неговата парична стойност.

Ваучерът за подарък притежава номер, който съвпада с номер на издаден документ за извършеното плащане.

Закупуването на продукти с ваучера става само след неговото предоставяне в офиса на Туристическа Агенция РЕД ТУРС, при което той бива разменен за съответния продукт или услуга.

Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-голяма от цената на избрания продукт, то клиентът може да закупи допълнителен продукт от Туристическа Агенция РЕД ТУРС със стойността на отстъпка по ваучера.

Ако сумата, заплатена за ваучера, е по-малка от цената на избрания продукт, то разликата се доплаща от клиента.

Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност и не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.

Необходима е предварителна резервация за избраното пътуване

Закупуване:

Можете да закупите ваучер за подарък от РЕД ТУРС лично на място в офиса на агенцията или да поръчате по телефона или електронна поща и да заплатите стойността му по банков път.

В случай, че ваучерът е заплатен по банков път, той ще Ви бъде доставен безплатно с препоръчано писмо. Ако предпочетете да го получите с куриер и да заплатите за него с наложен платеж, то неговата доставна цена се заплаща от Вас.

За допълнителна информация и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!
 
АбонаментЕкскурзии