За корпоративни клиенти

         
        

         Ние сме туристическа агенция Ред Турс ЕООД - основана през 2011 г. и регистриран туроператор с лиценз РК 01-6737. Благодарение на дългогодишния ни опит в бизнес пътувания, професионално обслужване, отлична подготовка, точност и коректност, днес Ред Турс е една от прогресиращите туристически агенции в България с три офиса в страната. Предлагаме широка гама от туристически продукти и услуги насочените към корпоративни клиенти.


Защо да работите с нас:
 
 
 
Ние можем да Ви подкрепим в следните направления:

 
       Притежаваме международно признати сертификати и дипломи- IATA и Amadeus, които ни предоставят възможност за работа в най-големите онлайн системи за самолетни билети. С Ред Турс може да резервирате и закупите самолетен билет на всички редовни и нискотарифни авиокомпании до всички дестинации в света. Ще Ви предложим най-изгодните решения на полети от всяко летище в България и близки до България летища, изцяло съобразени с Вашите критерии и предпочитания. Ще получите специални корпоративни цени и такси за обслужване. И не на последно място, ще Ви предоставим достъп до модерна онлайн търсачка, която може да ползвате сами със собствен логин.


 

     Предстои Ви тиймбилдинг, фирмено парти, обучение или семинар? Не се колебайте да се обърнете към Ред Турс! Ние ще Ви помогнем с цялостната организация на събитието - планиране и концепция на мероприятието, настаняване, транспорт и други услуги като празнична и музикална програма, кетъринг, аранжировка и т.н. В зависимост от Вашите предпочитания, ние можем да Ви ориентираме към място подходящо на провеждане на мероприятието и да предложим префенциални цени за най-добрите хотели в България.
 

 
     При планиране на командировки в България и чужбина, Ви предоставяме възможност за резервация на над 200 000 хотела в цял свят, трансфери и рент а кар услуги. Нуждаете се от застраховка или виза, ние ще съдействаме и изготвим всички необходими документи за Вас. Резервирайки при нас, Вие спестявате време и средства, защото ние имаме достъп до специализирани системи, ползваме допълнителни GDS отстъпки и можем да ви предложим най-изгодни цени. Лесно, бързо и сигурно можете да направите онлайн резервация в нашия сайт, да платите и да получите своя електронен ваучер или да се свържете по всяко време с наш консултант, който ще Ви предостави оптимален вариант за осъществяване на вашата командировка.

 
    
     Инсентив пътуванията са едни от най-ефективните и все по-често използвани методи за награждаване, сплотяване и мотивиране на служителите във всяка фирма, както и провеждане на атрактивни рекламни промоции, томболи и игри за клиенти. Ред Турс може да предложи индивидуални пътувания, като настаняване в Спа и Балнео хотели в страната и чужбина , круизи и почивки под формата на ваучер подарък; да организира тематични групови пътувания до определена дестинация като кулинаро-винени турове, исторически турове или спортни и концертни събития. Част от нашите програми са: „Барселона - футбол, фламенко и южни страсти”,
„Тоскана - история, вино и романтика”, „Малта-страната на рицарите” и „Дъблин - пътя на уискито в Ирландия”.
 


Доверете се на „Ред Турс“ за Вашето пътуване!

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
АбонаментЕкскурзии