Бенелюкс и Париж

Маршрут: Брюксел, Антверпен, Ротердам, Южна Холандия, Амстердам, Амстелвеен, Хертогенбос, Тилсбург, Айтховен, Маастрихт, Люксембург, Тионвил, Мец, Париж
Дата на отпътуване: 08.07.2020, 07.10.2020
Времетраене: 7 дни / 6 нощувки
Вид транспорт: Самолет
цена от: 1499 лв.
Дата Цена Резервирай
08.07.2020 1499 лв. Резервирай
07.10.2020 1599 лв. Резервирай
 • Програма
Програма по дни

Ден 1 Полет до Брюксел
Документите за Вашето пътуване ще получите около 10 дни преди датата на заминаване. Представител на Премио Травел ще Ви изпрати на летище София. Часът на заминаване, терминал и информация за водача на групата може да научите и на телефонен номер 028082040 или на имейл адрес [email protected] Необходимо е да имате документ (лична карта за държава, член на Европейски съюз, задграничен паспорт за всички останали) с валидност минимум 6 месца от дата на връщане. След пристигане ще бъдете траснферирани до хотел, в който ще пренощувате (местоположението зависи от програмата)

Ден 2 Брюксел – Антверпен – Ротердам – Южна Холандия
Закуска. Денят ще започне с обиколката из Брюксел. Ще имате възможност да се запознаете отблизо със столицата на Белгия. По-късно ще се отправите към Антверпен, известен с диамантената си индустрия, а след това ще посетите Ротердам, където се намира най-голямото европейско пристанище. Нощувка в района на Южна Холандия.

Ден 3 Южна Холандия – Амстердам – Амстелвеен – Хертогенбос – Тилбург/Айндховен
Закуска. Първата спирка от маршрута Ви днес е Амстердам, където по желание ("Пакет допълнителни екскурзии") можете да се включите в круиз по каналите на града. След това ще разполагате със свободно време, за да се разходите и да опознаете столицата на Холандия. По-късно ще посетите фермата „Клара Мария“ в Амстелвеен, където ще научите повече за холандското сабо и производството на сирене, което ще можете и да дегустирате. Ще посетите красивия град Хертогенбос, преди да стигнете до хотела за нощувка. Нощувка в района на Тилбург /Айндховен.

Ден 4 Тилбург/Айндховен – Маастрихт – Люксембург – Тионвил/Мец
Закуска. Ще започнете деня с посещение на Маастрихт. По пътя към Люксембург ще спрете край водопада Шийсентюмпел, където ще може да запечатате спомена в снимка. След пристигането Ви в града ще продължите с обзорна обиколка за опознаване на Люксембург. Нощувка в района на Тионвил/Мец.

Ден 5 Тионвил/Мец – Мец – Париж
След закуска ще разгледате Мец, след което ще спрете във винарна за шампанско, където ще опитате от вкусната напитка, преди да продължите към френската столица. В случай, че сте се възползвали от допълнителния пакет, който включва полупансион, ще се насладите и на вкусна вечеря в местен ресторант, както и на музика, изпълнена от местни музиканти. Нощувка в района на Париж.

Ден 6 Париж – Брюксел/Монс/Намюр
Закуска. През този ден ще може да разгледате Париж "градът на влюбените" ("Пакет допълнителни екскурзии"). Ще разполагате с възможността да посетите някои от най-значимите му забележителности, като базиликата „Сакре Кьор“, Айфеловата кула и много други. Обиколката на града ще приключи с посещение на Монпарнас, където ще се изкачите по известната кула Монпарнас ("Пакет допълнителни екскурзии"), за да се насладите на спираща дъха гледка към града. По-късно ще отпътувате към Белгия. Нощувка в района на Брюксел/Монс/Намюр.

Ден 7 Полет до България
Закуска в хотела. Трансфер до летището според полетното разписание за обратния полет до България. Бихме били благодарни ако след завръщането си у дома споделите с нас вашите впечатления и коментари от пътуването. Тоява ще ни улесни за в бъдеще още по-добре да организираме Вашите пътувания. Моля, изпращайте своите коментари на електронната ни поща: [email protected] или посетете www.facebook.com/PremiotravelBulgariaХотели
ПРИМЕРНИ ХОТЕЛИ:

Брюксел
– 1 нощувка в хотел THON HOTEL BRUSSELS 4*
Ротердам – 1 нощувкa в хотел WORLDHOTEL WINGS 4*
Айндховен – 1 нощувкa в хотел SANDTON HOTEL EINDHOVEN CITY CENTRE 3*
Мец – 1 нощувкa в хотел CAMPANILE METZ TECHNOPOLE 3*
Париж - 1 нощувкa в хотел CAMPANILE PARIS OUEST - PONT DE SURESNES 3*
Брюксел – 1 нощувка в хотел THON HOTEL BRUSSELS 4

За всяка от посочените дати, пътуващите ще бъдат уведомени за конкретните хотели, в които ще бъдат настанени, в рамките на две седмици преди началната дата на екскурзията.


Цената включва:
 • Полети с реномирана авиокомпания;
 • Всички летищни такси;
 • Багаж - 23кг регистриран и 7кг салонен;
 • Трансфер Летище-Хотел-Летище с модерен климатизиран автобус;
 • Настаняване в комфортни хотели според местната категоризация;
 • 6 богати закуски на блок маса;
 • Водач с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще ви съветва и оказва съдействие.


Цената не включва:
 • Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 10 000 евро за лица до 65 г.: 10,50 лв. За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
 • Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 359,00 лв.
 • Еко такса за хотелско настаняване: 1 евро на ден.
 • В цената не е включен бакшишът за екскурзоводско обслужване и шофьор.
 • "Пакет допълнителни екскурзии" – 149,00 лв., който осигурява:
 1. Обзорна обиколка на Париж;
 2. Круиз по каналите на Амстердам;
 3. Посещение на кулата Монпарнас.
 • "Пакет 6 вечери" – 299,00 лв., който осигурява:
 1. 5 вечери в хотела;
 2. 1 гала вечеря с жива музика в местен ресторант в Париж.
 • Застраховка "Отмяна на пътуването"

 
Оферта № Е3171

АбонаментЕкскурзии