Изгодни полети за пътувания през есента

08 Октомври 2018 г.
Изгодни полети за пътувания през есента

Преди броени дни настъпи астрономическата есен, с което закрихме летния сезон или поне този в България. Но докъде можете да пътувате през есента на изгодни цени, прочетете в следващите редове.

Както знаете, в съседна Гърция летният сезон продължава и октомври, а цените са изключително изгодни. Самолетни билети до Атина за октомври могат да се купят на цена от 12 евро за двупосочен билет. Несъмнено в Атина има какво да се разгледа, а дестинацията е подходяща и за почивка. А защо не и двете? Хотелското настаняване започва от 19 евро за двойна стая.
 

Можете да посетите и все по-популярния сред българите Дубай. Подходящ период е ноември, когато температурите нямат нищо общо с тези в България и са около 30 градуса. Двупосочен самолетен билет можете да намерите на цени от 105 евро, 3-звездните хотели започват от 35 евро, а 4-звездните – от 44 евро за двойна стая. Освен лукс, плаж и шопинг, Дубай предлага много забавления и атракции за малки и големи.

Ако предпочитате активна почивка, съчетана с разглеждане на музеи, забележителности и интересни места, Берлин през ноември е вашето място – цените на билетите започват от 6 евро в посока. Полетите са с много удобни часове и дават възможност за пътуване дори без отпуск, избирайки петък– неделя. Хотелите са на цени от 31 евро на нощувка.

За маниаците на тема пазаруване чудесен избор е Истанбул. Удобните директни полети от София и Варна са малко по-скъпи, но пък курсът на турската лира направи дестинацията изключително търсена не само заради интересните забележителности, но и заради драстично по-ниските цени на всякакви стоки в момента.

Свържете се с нас и ние ще изберем най-добрата оферта за Вас! 

АбонаментЕкскурзии