Коледен Базар в Букурещ 2022г.

01 Ноември 2022 г.
Коледен Базар в Букурещ 2022г.
Сигурни сме, че помните аромата на греяно вино, прясно изпечени козуначени рулца, канела и мандарини !
Заповядайте с нас на  Коледния базар в Букурещ на площад Конституцията пред Парламента.
 


Коледният базар в Букурещ е признат сред най-добрите базари в Европа.  Разположен е на площада на Конституцията пред Парламента.
Базарът привлича посетители с много атракции, концерти, музикални изпълнения, къща на Дядо Коледа, ледена пързалка, въртележки, приказни герои, с които може да си направите снимки, традиционни ястия, греяно вино и чудесни идеи за подаръци.
"Ред Турс" предлага организирани еднодневни и двудневни посещения на Коледния базар. За повече информация:
Еднодневен Коледен базар в Букурещ с отпътуване от Варна, Шумен и Русе:
https://redtours.bg/екскурзия/еднодневен-коледен-базар-в-букурещ-с-отпътуване-от-варна-шумен-разград-и-русе/495

СПА уикенд в Букурещ с посещение на Коледния базар и ТЕРМЕ - най-големият термален аквапарк в Европа - с отпътуване от Варна, Шумен, Разград и Русе:  https://redtours.bg/екскурзия/терме-букурещ-спа-уикенд-в-най-големият-термален-аквапарк-в-европа/675

СПА уикенд в Букурещ с посещение на Коледния базар и ТЕРМЕ - най-големият термален аквапарк в Европа - с отпътуване от Плевен и София:  https://redtours.bg/екскурзия/терме-букурещ-спа-уикенд-в-най-големия-термален-аквапарк-в-европа-с-отпътуване-от-софия/700
 
Коледният базар на Площада на Конституцията ще се проведе между 30 ноември и 26 декември 2022 г., всеки ден от 11:00 до 22:00 часа.

Повече от 100 дървени къщички и страхотно осветление ще допринесат за празничното Ви настроение - сред тях ще намерите местни вкусотии, сувенири, коледни украшения.
Дървените къщички са разделени на категории: Ръчно изработени предмети, Декорация, Произведено в Румъния, Кулинарна Зона, Коледни сладкиши.
Ще намерите - коледни фигурки от дърво, текстилни изделия, музикални инструменти, кукли, икони, традиционни маски, кошници, стъклени предмети, ръчно рисувани сувенири, гирлянди, камбанки, керамика, кожени изделия, национални костюми, шапки, шалове, кашкавали, сирена, пушени колбаси, домашно направени сладки, шоколади, сладка, хляб с джинджифил, медени бисквити, бретцели, вкусните традиционни козуначени коминчета, ябълков сок, палинка /местната ракия/, греяно вино с канела и портокал и много, много други изкушения.


Дядо Коледа ще посрещне всички добри деца в къщата си насред базара в Букурещ, която ще работи от 01.12 до 24.12, от 11:00 до 13:00 часа и от 17:00 до 22:00 часа. Той ще бъде придружен от своите феи и елфи. Децата могат да оставят своите писма в специална кутия и да се снимат с него.
По време на Коледния базар може да се насладите на невероятни изпълнения, представени от певци и танцьори от различните части на страната (детски ансамбли, фолклорни певци и други).
АбонаментЕкскурзии