ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ

12 Юни 2020 г.
ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ
Здравейте! Аз съм Пламена и съм туристически агент!
Днес, нашият бранш е изправен пред голямо изпитание. Всеки наш работен ден започва с борба да запазим работата, която толкова обичаме! Да опазим Вашите интереси и да Ви помогнем да спасите Вашите планове и мечти за пътешествия. И, понеже с всички Вас сме приятели, а приятелите са откровени един с друг, ще Ви споделя, че е много трудно! Вероятно това е причината дни наред да опитвам да събера мислите си. Но, знайте, че ние Ви ценим и подкрепяме, и няма да спрем да Ви помагаме!
Покрай работата си открих, че хората, дори ти – обикновения човек, обичат да пътуват; обичат да създават спомени със своите близки и приятели на места, на които до момента не са били. Обичат да се снимат, да разказват, да се „тагват“  от красиви кътчета, да опитват чужда кухня, да се запознават с нови хора и обичаи. И, пътувайки, всички ние ставаме по-отворени към света, към непознатото, към себе си.
Стана обаче така, че една световна пандемия успя така да ни сплаши, че спряхме да правим това, което толкова обичаме. Онази екскурзия, която бяхме планирали с толкова внимание и желание, остана някъде напред в необозримото бъдеще. И, започнаха въпросите: „Кога пак...?“, „Дали отново ще...?“, „Ще видя ли с очите си някога...?“.
Е, ние, туристическите агенти, сме Ваши приятели и сме тук именно, за да Ви помогнем да видите с очите си...целия свят! За нас няма невъзможен маршрут. За нас няма недостъпна дестинация. Винаги има начин и ние се стараем да открием и предложим най-добрия и достъпен за целта на всяко Ваше пътуване към познати и непознати територии.
Знам, че с развитието на интернет всичко е бързо и достъпно, и че човек може съвсем сам да резервира билет, хотел, да наеме екскурзовод, автомобил и всичко необходимо, но има моменти, когато е изцяло във Ваш интерес да се доверите на друг да свърши това вместо Вас.

Ние имаме опит! Част от работата ни е да познаваме пазара, да не се отказваме, докато не намерим по-доброто, по-достъпното, по-удобното за Вас. Разполагаме с гъста мрежа от контакти навсякъде по света! При нас ще получите съвет и насока. И, най-хубавото е, че към нас може да се обърнете за съдействие по всяко време! Каквото и да изникне по пътя, ние се стараем да Ви помогнем дори от разстояние!

Ние сме Ваши приятели и партньори в това пътуване! Ако полетът Ви е закъснял или не е бил осъществен, ние се борим за Вашите права и изискваме обезщетение. Ако сте останали недоволни от качеството на услугите в хотела, ние търсим обяснение. Защитаваме интересите Ви, защото знаем, че доволните клиенти отново се връщат при нас. Безкрайно щастливи сме, когато считате нас, агентите, за Ваши приятели! Ние винаги ще Ви подкрепяме в осъществяването на мечтаното пътуване!

Времето е ценен ресурс и не е необходимо да го прекарвате в безкрайни часове ровене из интернет и преследване на идеалната оферта. Вместо това го прекарайте със своите близки, кроейки планове как съвсем скоро ще се излежавате сред комфорта на уютна хотелска стая,  ще похапвате вкусна храна и ще съзерцавате невероятни пейзажи. Ние, от своя страна, ще Ви предложим два, пет, десет варианта, докато не откриете Вашия! Почивката, която сте видели да рекламират толкова много, не винаги е идеалната за Вас. Ние не просто търсим продукт по зададени критерии – ние го създаваме за Вас!

Отношение е това, с което много се гордеем! При нас, в удобна обстановка, ще обсъдим как си представяте Вашата идеална ваканция. И всеки следващ път, опознавайки се взаимно, все по-бързо и лесно ще организирваме предстоящото Ви пътуване. Когато взаимно си имаме доверие, нещата се случват дори с едно телефонно обаждане!

Целта Ви е да спестите пари, а ние винаги преследваме най-изгодната оферта и търсим най-ниската цена. Благодарение на достъпа ни до безброй системи, доставчици и партньори от цял свят, ние винаги сме подготвени да изненадаме приятно с бонус към планирания Ви бюджет. Не забравяйте, че перфектната ваканция не е само самолетен билет и избор на хотел. Тя е трансфер, екскурзовод, удобен маршрут, пропуск за арт галерия, застраховка и още куп неща, за които ние мислим  и Ви осигуряваме на такава цена, че спестеното веднага може да бъде вложено в нещо друго любимо.

Приятели, не се отказвайте да пътувате! Светът е толкова необятен и красив! Но, не е достатъчно само да слушаме и четем за него. Светът трябва да се преживее! Пътуването до нова и различна дестинация не е само физическо, но и духовно изживяване, което обогатява, образова, вдъхновява и сближава.
Отбийте се при Вашия туристически агент и поговорете с него за света. Споделете му къде мечтаете да отидете и му позволете да начертае за Вас карта на тази мечта.
 
Автор: Пламена Лачева
Снимки: Google
Туристически агент в РЕД ТУРС - офис Шумен
Понастоящем също и Копирайтър и криейтив в Ред Турс :)
 
АбонаментЕкскурзии